ЗА НАС

Биокамини ФРИА е основана през 2008 г. За тези години ние успяхме да се наложим като една от малкото фирми, чиито продукти са съчетание от функционалност, икономичност и гъвкавост. Нашата цел е да представим на българския пазар биокамините – модерен и бързо навлизащ в Европа и света продукт.

Векове наред огнището е символ на дома, уюта и топлината. Като модерна негова интерпретация камината може да се възприеме за сърцето на всеки дом. Различните разновидности, стилове и модификации, през които тя преминава не променят значението и функциите й. Тя е онзи специфичен елемент, който създава неповторима атмосфера. В съвременния свят към камината се отправят все по-комплексни изисквания. Тя трябва да бъде с модерен дизайн, отговарящ на вътрешния интериор на дома. Да бъде може би допълнително отопление. Да запазва прекия визуален контакт с огъня, но същевременно да използва икономични и екологични източници за топлина.

Нашата цел е да представим на българския пазар биокамините – модерен и бързо навлизащ в Европа и света продукт.
Ето защо се обърнахме към биокамините като източник на топлина, уют и романтика за Вашия дом. Те са икономични, практични, стилни, с красив дизайн, лесно достъпни за всеки, използват за гориво екологично чист продукт, не отделят дим и опасни за здравето вещества, нямат нужда от комин, като дори могат да подпомогнат домашния бюджет. Този комплекс от предимства ги прави много ефикасни и атрактивни. Биокамини Фриа се наложи като лидер на българския пазар – благодарение на сплотения ни тим от архитекти, инженери и изпълнители.

Ние предлагаме на своите клиенти не само с продукти от водещи европейски производители, но и сме единствената засега фирма на нашия пазар с биокамини изцяло проектирани и произведени в България. Можем да се похвалим с единствения специализиран шоурум на балканския полуостров, където могат да се видят над сто изложени модела от различните типове – стенни, стоящи, класически, биокамини за вграждане, различни горивни камери, горивни клетки и аксесоари.

Биокамини Фриа се наложи като лидер на българския пазар – благодарение на сплотения ни тим от архитекти, инженери и изпълнители.

Съобразявайки се с най-новите технологични тенденции свързани с автоматичните горивни камери и камини с дистанционно управление на пламъка, решихме да си сътрудничим със световноизвестните производители Ebios-fire, GlammFire и Planika, като станахме техни официални представители за България. Произвежданите от тях биокамини за мнозина са символ на елегантен и модерен начин на живот, а успехът им се дължи на уникален продуктов дизайн в комбинация с високо качество на изпълнението и вложените материали. Всеки модел има свой собствен стил и неповторима елегантност за разнообразен интериор.
Като модерна разновидност на камините предлагаме и най-новата технология за огнен ефект: MagicW-fire.


Заповядайте в шоурума на Биокамини Фриа, за да разгледате моделите и да научите още много полезни и интересни факти.
С удоволствие ще Ви помогнем да изберете най-подходящата биокамина за Вас!

Кратка история на фирмата

2008

В град София се създава Биокамини ФРИА

Август 2010

Стартира първата уеб-страницата на фирмата

Октомври 2010

Официален представител на Höfer Chemie® за България

10 Октомври 2010

Сред много гости и приятели официално е открит шоурума на Биокамини ФРИА в София

Ноември 2012

Изработена е първата камина по индивидуална поръчка за клиент, създадена изцяло в България

Януари 2013

Oфициален представител за биокамини на Kratki® за България

2014

Биокамини ФРИА става официален представител на едни от най-големите производители на биокамини в света – ebios-fire, Planika Fires и GlammFire.

Април 2016

Уеб-страницата на фирмата е изцяло обновена и модернизирана, отразявайки духа на фирмата и предлаганите от нея продукти

Август 2017

Официален представител на Cocoon Fires за България

11Години опит
3500Доволни клиента
200Индивидуални проекта

Какво казват хората за нас?

Уважаеми клиенти,

Вследствие превантивните мерки срещу разпространението на коронавируса чрез заповед на министъра на здравеопазването РД-01-124 от 13.03.2020 Ви уведомяваме, че магазинът на Биокамини Фриа работи при спазване на следните условия:

В магазина се допуска само по 1 (един) клиент. Ако същият е с видими признаци на заболяване (кашлица, зачервяване на очите, хрема или други прояви на остри заразни заболявания), то той не се допуска в магазина. Изрично Ви умоляваме да не докосвате никакви предмети в магазина. Дръжките на входната врата, както и ПОС-терминалът се дезинфекцират след всеки клиент.

Докато работят фирмите за куриерски услуги, можете да изпращате Вашите запитвания за доставка чрез sales@biokamini.eu

Благодарим за Вашето съдействие и разбиране!