Имаме удоволствието да ви представим на българския пазар Cocoon Fires – производител на възхитителна линия биокамини и продукти, които са толкова функционални, колкото и красиви. Проектирани от знаменития и иновативен дизайнер Федерико Отеро, Cocoon е пример за уникален съвременен дизайн.

Ползвайки биоетанол за гориво, камините на Cocoon Fires са чисти и природосъобразни като пламъкът им, който излъчва своята топлина – независимо дали в затворено или отворено помещение. Тези биокамини са бездимни, но не са просто украса – те горят с истински огън, който създава неповторима обстановка, топлина и уют.

Чистотата на дизайна е това, което прави продуктите на Cocoon Fires толкова атрактивни и ефективни. Те са практично решение с

просто сияещ дизайн

Уважаеми клиенти,

Вследствие превантивните мерки срещу разпространението на коронавируса чрез заповед на министъра на здравеопазването РД-01-124 от 13.03.2020 Ви уведомяваме, че магазинът на Биокамини Фриа работи при спазване на следните условия:

В магазина се допуска само по 1 (един) клиент. Ако същият е с видими признаци на заболяване (кашлица, зачервяване на очите, хрема или други прояви на остри заразни заболявания), то той не се допуска в магазина. Изрично Ви умоляваме да не докосвате никакви предмети в магазина. Дръжките на входната врата, както и ПОС-терминалът се дезинфекцират след всеки клиент.

Докато работят фирмите за куриерски услуги, можете да изпращате Вашите запитвания за доставка чрез sales@biokamini.eu

Благодарим за Вашето съдействие и разбиране!