MagicW-Fire by Glammfire

MagicW-Fire е нашето най-ново предложение за всички които биха искали да изпитат романтиката и красотата на огъня, но поради ред причини не могат да използват истинска камина на биоетанол. Сега това е осъществимо веднага, като е необходим само един контакт.

MagicW-Fire Ви дава перфектната 3D илюзия за огън във Вашия дом, а тъй като не се изисква постоянно наблюдение на камината, то тя е особено подходяща и за офиси, хотели, спа центрове или заведения – т.е. навсякъде където бихте желали.

MagicW-Fire работи с 3D Water Vapor Fire технологията  на фирмата Glammfire, която представлява изпарение на вода посредством ултразвук и постига илюзията за огън чрез специалното осветление на водните пари. Технологията е абсолютно безвредна, като даже спомага за подобряване климата на помещението където се използва.

Предлагаме MagicW-Fire като :

 Тип камина за окачване на стена (4 модела: кожа, лакирана стомана, стомана Corten, инокс )

 Модул за вграждане в мебели (5 модела)

 Клетки за пълно вграждане (6 дължини)

 Тип камина за вграждане с допълнително отопление на ток (2 модела с мощност 2kW)

 Сайдборд от мрамор (в 5 разцветки)

Всички модели са с дистанционно управление, CE-сертифицирани и с 24 месеца гаранция.

Срок на доставка до България след поръчка: до 4 седмици.

Стойността на доставката е включена в крайната цена.

Уважаеми клиенти,

Вследствие превантивните мерки срещу разпространението на коронавируса чрез заповед на министъра на здравеопазването РД-01-124 от 13.03.2020 Ви уведомяваме, че магазинът на Биокамини Фриа работи при спазване на следните условия:

В магазина се допуска само по 1 (един) клиент. Ако същият е с видими признаци на заболяване (кашлица, зачервяване на очите, хрема или други прояви на остри заразни заболявания), то той не се допуска в магазина. Изрично Ви умоляваме да не докосвате никакви предмети в магазина. Дръжките на входната врата, както и ПОС-терминалът се дезинфекцират след всеки клиент.

Докато работят фирмите за куриерски услуги, можете да изпращате Вашите запитвания за доставка чрез sales@biokamini.eu

Благодарим за Вашето съдействие и разбиране!